Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 ibiza tekleme sorunu hakkında acil

emreozans

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Ağu 2017
Mesajlar
24
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar. 2001 ibizamda kısmi ve değişken zamanlarda çig benzin kokusu ile birlikte arabam gitmiyor denilecek kadar çekişten düşüyor. motor çok gürültülü ve sarsıntılı çalışıyor. Sanayiye zor gidiyorum ama orada işin garibi düzeliyor herşey. Ustalarda bişi diyemiyor. Sanki görünmez bir güç arkamdan arabayı çekiyor gitmesin diye. Ve kafasına göre bir zaman sonra düzeliyor. Bilgisayara bağlattığımda oksijen sensörü arıza verdi . Bu arıza anlattıklarıma sebebiyet verir mi. Eksoza varasıya baktırdım birşey çıkmadı. Şimdiden teşekktür ederim
 
Öncelikle geçmiş olsuın. Aracınızın bujilerini kontrol ettirmenizi, gerekiyorsa da değiştirmenizi tavsiye ederim. Daha sonrasında sorun devam ediyorsa boğaz kelebeğine de bakılması iyi olacaktır.
 
Umarım en kısa yoldan çözüme ulaşırsınız. Kütahya'da iyi bir lpg servisi varsa oraya da danışmanızı öneririm. Kolay gelsin.
 
Arkadaşlar sonunda çözdük sorunu. Ateşleme bobinine giren soketin bir kablosu kırılmış. Ara sıra temas ettiğinde düzeliyor, teması kesince yığılıyordu. Tabi bu arızayı bulana kadar harcanan para ve boşa değişen parçalar cebimi yakıp geçti :)
 
Geri
Üst Alt