emredurmaz
Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaslar, leon mk3 tdi aracimin orjinal 16” jantlarini ve üzerindeki michelin cross climate(4 mevsim) lastiklerini takim olarak satiyorum. Lastikler yaklasik 1 sene kadar kullanildi gayet iyi durumdadir. Jantlar tertemizdir ve herhangi bir islem yoktur hatta 1 tane jantta ufak iki cizik disinda jantlarda olumsuz bir sey yoktur
205 55 16R
Satma sebebim de 18” kullaniyor olmam, aslinda araci satarken uzerinde 16” olanlari verecektim ama su an maddi kazanc saglamak gerekliligi duydugumdan satiyorum, takas vs söz konusu olmayacaktir. Aracim ev ve isyerinde kapali otoparkta muhafaza ediknistir ve jant lastik takimi su anda da Floryada kapali otoparkta durmaktadir. Iyi alis-verisler.
~ 0537 934 7190 ~ cep telefonundan ulasin lütfen (tercihen sms ya da whatsapp)

205 55 16R
Satma sebebim de 18” kullaniyor olmam, aslinda araci satarken uzerinde 16” olanlari verecektim ama su an maddi kazanc saglamak gerekliligi duydugumdan satiyorum, takas vs söz konusu olmayacaktir. Aracim ev ve isyerinde kapali otoparkta muhafaza ediknistir ve jant lastik takimi su anda da Floryada kapali otoparkta durmaktadir. Iyi alis-verisler.
~ 0537 934 7190 ~ cep telefonundan ulasin lütfen (tercihen sms ya da whatsapp)