Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

118i joy plus mı 1.4 act 150 fr mı

Araçlardan biri 110 bin tl diğeri 160 bin tl civarında bildiğim kadarı ile. Maddiyattan sonra zevk meselesi. 118i de 8 ileri Zf şanzıman var. Evladiyelik. 3 harf olması da ayrı bir değer katıyor. Ancak FR a göre eksileri de mevcut. Misal arkası çok dar, ek donanımlar neredeyse 30 bin Tl buluyor, ekran dokunmatik değil vb.

Evet hocam motor konusuna ne diyorsunuz

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu SIFIR düşünmedim otomatik 2016 2000 km de 116 bin tl ye buldum

Evet hocam motor konusuna ne diyorsunuz

Arkadaş 1 ay kadar önce 118i ful opsiyon M Plus aldı. Gerçekten çok seri bir araç. Şanzıman 8 ileri olması sebebi ile yakıtta standart kullanımda oldukça ekonomik. Sanırım 4 farklı sürüş modu var. Sürekli ekonomi ile kullanılırsa daha da az yakacaktır. Ek olarak 136 Hp lik motor %100 Bmw ye ait olan bir motor. Melez değil. O da ayrı bir avantaj. Ancak kasa ağırlığı ve Hp farklılığı sebebi ile FR daha seri olacaktır.

Son düzenleme:
Onu SIFIR düşünmedim otomatik 2016 2000 km de 116 bin tl ye buldum

Bence efsane araba motoru sanzimani yeter. Arka diz mesafesi leondan daha dar bence bi eksisi bu. Yoksa harika bir araç :) ben almayi hayal ederim bazen acar incelerim fiyatlarini:)

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon

İkinci elde leon gibi seri ve karlı bırakır mı acaba araç benim de çok hoşuma gitti içini gördükten sonra leona bakasım gelmedi açıkcası

Geri
Üst Alt