Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 Tsı 140 hp sıcakken gelen şakırtı sesi

Alihan76

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,1.4 tsı 140 hp 2014 123 bin km Leon aracım motor sıcakken şakırtı sesi yapıyor fakat debriyaja basınca bu ses tamamen kesiliyor.Özellikle sol ön tekerin olduğu kısımdan ses net bir şekilde duyulabiliyor.Sebebi ne olabilir acaba?

Debriyaj seti değişecek acilen. Ertelerseniz şanzımdan da revizyona girmek zorunda kalabilir.Tecrübe edindim siz edinmeyin gidin

Debriyaj seti değişecek acilen. Ertelerseniz şanzımdan da revizyona girmek zorunda kalabilir.Tecrübe edindim siz edinmeyin gidin

Hocam ustalar bakınca baskı balatan biraz zayıf baya götürür diyorlar ama.Sizde de aynı anlattığım gibimiydi acaba?Teşekkür ederim.

Hocam ustalar bakınca baskı balatan biraz zayıf baya götürür diyorlar ama.Sizde de aynı anlattığım gibimiydi acaba?Teşekkür ederim.
Kardeş hepsini dediler bana da , yolda kalmaz baskıdan geliyor vs vs. . Hiçbirini dinleme , debriyaj da sorun varsa eninde sonunda foyası çıkacak, önce volan a sonra da şanzımana .... Masraf daha çok olacak , 1 yerine 5 ödersin

Arabanın devri boşa çıkmaya başladı özellikle 2. Viteste ve balata koku yapıyor.Haklısınız abicim sachs marka orijinal debriyaj setini sipariş verdim.Hepimizin yolu açık olsun..

Geri
Üst Alt