Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 tsi 105 hp yazılım

acar93

Kayıtlı Üye
öncelikle iyi günler herkese :)
aracım 105 hp ibiza 2011 model ecufast ve rsa ile iletişime geçtim. yazılım yaptırmayı düşünüyorum bu motora daha önce yazılım attırmış olan arkadaşlar varmı yada bilgisi olan ? herhangi b sorun yaşarmıyım ? kısacası yaptırmalımıyım sizde ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
öncelikle iyi günler herkese :)
aracım 105 hp ibiza 2011 model ecufast ve rsa ile iletişime geçtim. yazılım yaptırmayı düşünüyorum bu motora daha önce yazılım attırmış olan arkadaşlar varmı yada bilgisi olan ? herhangi b sorun yaşarmıyım ? kısacası yaptırmalımıyım sizde ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

1.2 TSI 110 BG lik Leon var bende de. 135 BG yapıldı. Şu anda bir sıkıntısı olmadan kullanıyorum. 4000 km falan oldu sanırım. Yazılım sizin tamamen beklentinizle orantılı. Genellikle yazılım yapılınca araba gaza dokununca fırlayacak gibisinden bir yanılgı oluyor. Yani bu kadar büyük beklenti içerisinde yazılım yaptırırsanız sizi tatmin etmeyecektir.

Benim beklentim biraz daha seri olması yönünde sadece . Birde yakıt tüketimi azalıyor deniliyor doğrumu

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Araç biraz daha ataklaşıyor evet. Bunu genelde üst devirlerde daha iyi anlıyorsunuz. Araç beygir artışı nedeniyle üst viteslere daha çabuk geçtiği için bir miktar fark ediyor. Ama vaadedildiği gibi %30 lar falan değil. İlk zamanlarda aracın gücünü anlamak için biraz gazlıyorsunuz. Bu nedenle artış oluyor haliyle :)

peki ara 105 hp olarak tasarlanmış bunu değiştirmek doğrumu ? yaa değiştirdikten sonra ekstra olarak neler yapmam gerekir ?

peki ara 105 hp olarak tasarlanmış bunu değiştirmek doğrumu ? yaa değiştirdikten sonra ekstra olarak neler yapmam gerekir ?

110 BG ve 105 likler zaten 135 oluyor. En sağlıklısı bu. Soft yazılım olarak geçiyor bu olay. Soft yazılımda araca başka birşey yapmanıza gerek yok. Bir de belki hava filtresi takabilirsiniz ileride.

manuel benim aracım ama bir değişik olurmu ?

Geri
Üst Alt