Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön disk Yamulması(eğrilmesi)

Balata ve disk degisiminde bazi eski ustalar balatalarin keskin uclarini taslayip takarlar. 2 kere balata degisiminde de ustalar bunu yapinca dikkat edip sormustum, sifir balata nin o koseleri zamanla diske zarar verir, o yuzden tasliyoruz demislerdi.. son balata ve disk degisiminde sizinkiyle ayni seyi yasiyorum. 2 3 bin ancak olmustur, bende se sanki hafif hafif titreme var. Benim aklima gelen , bu sefer gittigim usta oldugu gibi takti.. yada artik balata ve diskleri dandik uretiyolar anlamadim bi turlu.. Aks da yamukluk olma ihtimali olabilir mi acaba. Balans yapip diski bozuyor olabilir.
 
Bu konuya çözüm yolu bulabildiniz mi aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum tornaya girmeme rağmen çok kısa süre sonra tekrardan frene basınca titreme oluyor anlamış değilim.
 
Bu konuyu daha önce görmemiştim. Aynı sorun bende de oluyor. Bende sorunu kendimde arıyordum. Meğer bir nevi kronik sorun.
 
Bu konuyu daha önce görmemiştim. Aynı sorun bende de oluyor. Bende sorunu kendimde arıyordum. Meğer bir nevi kronik sorun.
Yani kimse bu problemden yakınmıyor ki herkeste yok bazı kişilerde bu şekilde fakat neden oluyor bilemiyorum.
 
Aynı problem benim araçta da var, kaza yaptıktan sonraki senelerde olmaya başlamıştı, araç soldan benim arka tekere çarpmıştı ve aracım 90 derece dönmüştü. Arka dingilde sorun olmuştu hep bu durumla alakalı durumları inceledik ama çözüm bulamadık. Ustalar hep klasik muhabbetler ısınan diske su değdirmeyin muhabbeti. Çözüm bulan varsa paylaşırsa çok memnun olurum
 
Ben de titreme yaşıyorum tornadan bi süre sonra ortaya cıktı ben de şimdi diskleri değişecektim ama aklıma ön amatisor takozları na da baktıracam aracı silkeliyor hafif bastığında
 
Geri
Üst Alt