Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yatan Arac

Bendeburadayım

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kas 2017
Mesajlar
331
Yaş
64
Arkadaşlar kısmet olursa ağustos başında Hac görevini ifa etmek için yurt dışına çıkacağım.Aracım 1.2 turbo ibiza 2017 mod.bu arac yaklaşık 35 gün garajda yatmak zorunda aracın bakımını yetkili serviste yaptırdım.yağı,filtreleri değişti akü yeni bu şartlar altında aracım 35 gün çalışmasa motorda bir sorun olurmu? Diğer bazı forumları okudum 2-3 ay aracını çalıştırmayan oluyormuş.işin ehli birkaç kişiyede danıştım 1-2 aydan birşey almaz diyorlar aracımıda kimseye emanet etmek istemiyorum.Bir söz vardır el elin eşeğini ıslık öttüre,öttüre güdermiş derler.Ben tedbirimi alıp Allaha emanet edeceğim.Birde siz değerli kardeşlerime danışayım istedim.Başka önerisi olan kardeşlerim varsa tavsiyelerini bekliyorum.Allaha emanet olun.İnşallaha Saygılar.
 
Allah kabul etsin
Araçta kaçak olmadığı sürece birşey olmaz. Uzun süreli beklemelerde akü kutup başını sökmek gerekir fakat size gerek duyulmaz


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
aracı bırakmadan önce lastiklerine 3-5 psi fazladan hava basabilirsiniz, döndüğünüzde tekrar kontrol edersiniz, muhtemelen bir parça inecektir, fazladan hava basıldığında tehlikeli bir düzeye düşmemiş olur 5-6 psi kaybetse bile. Allah kabul etsin.
 
Geri
Üst Alt