Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aero tampon vs

Aero Tampon : Bildiğim kadarıyla kırılmaz ya da zor kırılan bir tampon.

Difüzör : Arka tamponun alt kısmında bulunan ve amaçlarından biri downforce ( havanin araci yere bastirma kuvveti) önden gelen havayı,arkadaki difüzör’den atarken rüzgar sayesinde aracı yere yaklaşmasını ve daha iyi yol tutuşu sağlamasına yardımcı olur. İkinci amacı ise araca gelen rüzgarı, sürtünmeyi azaltarak mümkün olan en kısa sürede tahliye eder, bu sayede hızlanma daha rahat gerçekleşir. Tabi genel olarak gördüğüm kadarıyla insanlar bu iki amacı değil de görüntü için yaptırıyorlar.

Body Kit : Yine genel olarak ülkemizde sadece görsel olarak görünse de aslında aracın tüm aerodynamic yapısını daha güçlü hale getiren, sonradan takılan parçalardır. Örn: Spoiler,difüzör, marşpiyel vs... diye gider.

Aslında geniş bir dünyadır. İnternette daha detaylı araştırma yapabilirsin.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: imk
Geri
Üst Alt