Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Havalandırma kanallarından gelen hışırtı

benim arabada da aynı sorun var. 20.000 km de aldım. ilk sahibi dangalak arabanın havalandırmasına güzel koksun diye gül yaprakları koymuş. gelde çıkart çıkartabilirsen. bütün havalandırma kapaklarını söküp klimayı fullemek lazım. muhtemelen sende de yaprak benzeri bir şey düşmüştür.
 
Benim başıma geli eğer ıslık sesi gibi bir ses ise kapriyi açtığında kesiyorsa icerdeki hava sıkışmasından kaynaklanıyor cam fitilinden cikti ses söküp tam yerine tutturdum düzelmişti birde sag ayak bölümünün orda polen filitresi var ona bak tıkanmış olabilir


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sıkıntılı konu psikolojik olarak yıpratır. Yaprak düştüyse yada başka bir şey. İşlevsel olarak işçilik süresi uzun ama bir şekilde hallettirmen lazım.
Torpido gözünü söktükten sonra solda kalorifer motoru kalıyor. Onu dikkatlice söküp elektrikli süpürgeyle iç yapıyı güzelce temizleyebilirsin. Sonra geri kapatırsın. Vidalar muhtemelen T20 torx anahat ile sökülüyordur. Kolay gelsin
 
Geri
Üst Alt