Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Camın içine kart düşmesi

Bu kart şu şekilde çıkıyor. Uygun ölçülerde (40x10 cm gibi) , esneyebilir pvc kaplı bir kağıt yada benzeri sert bir karton vb ucuna (40 cm lik kısmın 10 cm lık kısmına gibi) koli bandını tersten yapıştırıyorsunuz. Yapışkan yüzey dışa bakacak şekilde. Sonra bu kartı ön kolsol ile cam arasına, kartın kaçtığı yere sokup çıkartıyorsunuz. Kart bu banda yapışıyor. Biraz uzun zaman alabilir ama %90 başarı elde ediliyor. Bende Clio varken çok başıma gelmişti. Giriş kartlarını falan konsola fırlatıyordum. Cup araya. :)
Denemek lazim hocam teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Kendiniz denemeyin kapi yüzünün tirnagini falan kirarsiniz.kapi yüzü sonra yerine falan oturmaz.bir sürù skinti


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Nasıl sökülüyor bu zor mu abi?


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet ibizada kapıyı sökmen için önce cam açma düğmesinin bulunduğuntutma kolunun plastigini çıkararak arkasında kalan 2 adet tork civatayı ve kapı pandizotunun en altında bulunan diger 2 adet tork civatayı (yani toplam 4 adet civata söküceksin) söktükten sonra kapı pandizotunu yukarı doğru kastırman gerekli çünkü tırnaklar kanca şeklinde aşağı doğru bakmakta yukarı doğru kuvvetli çekince boşa çıkıyolar ilk kez sökücegin için biraz sıkı olabilir.



Trakya'dan gönderildi..
 
Geri
Üst Alt