Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Direksiyon çok sertleşti

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Kas 2016
Mesajlar
778
Arkadaşlar tam arabayı 4 4 lük yapacam derken yine bir arıza çıkardı. Eski ile uğraşmak çok zor. Seata suç bulmuyorum neticede 225.000 km de araba. İlk fırsatta değiştirmeyi düşünmeye başladım. Şimdi de direksiyon sorunu çıktı acaba olası nedenler nedir? Hidrolik yağı, hortumlarda kaçırma, direksiyon pompası-ki bunlar servo elektrikli deniliyor-tam konuya hakim değilim.akü bile diyen var. Yarın sanayiye gideceğim. Akıl verirseniz en düşük masraf için sevinirim. İnanın neredeyse eski taunuslara döndü.
 
Akünün altında direksiyon yağı var seviyesini bi ölç


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
direksiyon kutusundan olabilir...yağları bi kontrol ettir ama bence kutudan...baktırmakta fayda var..
 
Yarın ilk işim sağolasın
[doublepost=1498154874,1498154837][/doublepost]
İnş. Kutu değildir. Masraflı olur.
bencede değildir ama 200.000 km nin üstü bir araç için,o derece bir sertleşme olma olasılıpını arttırıyo...umarım değildir
 
aküden olasılığı yuksek..direksiyon yağını kontrol ettirin...sevgiyle bakarsan aracını satmak zorunda kalmazsınız...yeni alacağınız araba ne gibi masraf cıkaracak kımse bilemez...masrafsız arac yoktur...ihmal ve bakımsızlık vardır... hiç masraf etmeden uzun süre binemezsiniz :)
 
Değerli Metin kardeşim son bir haftada çok uğraştım lastik aldım anahtar yaptırdım kaportaya vakum yaptırdım ve bugün yağ ve filtreleri değiştirdim. Sözünözü bakıyorum fakat küçümsememekle beraber eski model araçlar yoruyor. Ne yapalım şu anda altımızda bu var bakmamız şart iyiler de geçti daha iyileri de olur inşallah. Sağlık olsun. Bu arada tavsiyene ihtiyacım var direksiyon yağ haznesi tam nerede kardeşim. Bir de bunlar servo deniliyor hidrolik yağı yokmuş. Açıkçası diğer şeylerde uğraşmaktan tam buna bugün zaman ayıramadım. Ne yapmamı önerirsin?
 
Geri
Üst Alt