Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yetkili Servisler ve Satıcılar

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
Doğuş a ne sordunuz merak ettim?

rölantideki gelen sesi sordum, konu açmıştım bunla ilgili.. bana başvurmam için servis listesini göndermişler .. bende biliyorum servise gitmesini ama amacım her servisten farklı farklı veya normaldir yanıtı almaktansa daha resmi bir yanıt arama çabasından ibaretti ..
 
Soruyu bilmeden yazmayayım dedim de, bence , resmen küfür gibi bir cevap olmuş bu. Sarı sayfalar gibi telefon fihristi istememişsiniz ki, sorunuza yanıt, mühendislikten gelmeliydi, herhalde İpad-phone larında beleş mesajlaşırken fırsat bulamamışlardır. Müşteriye yazık.
 
sorma ya.. excel dosyası göndermişler :) bende burada referans olarak bulunması için düzenledim.. hayır, ispanya ya da soramıyoruz, direkt bunlara yönlendiriyorlar, bu kadar mı zor teknik bir yanıt verebilmek anlamadım bende
 
Verilen cevabı aynen reply yapın, bu mesajını okuyan ilgili kişiye sorun: Sizin motorunuza ait soruya gelen bu cevaptan ne anlarsınız diye? Ben şunu anladım:tüm Türkiye deki servislere git, hala olmamışsa bir daha gel sor?
 
arkadaşlar ilk bakım zamanı geldi kendim ıspartadayım sizce antalya, denizli ve afyon illerinden hangisine gitmeliyim bakım için önerebileceğiniz bir servis var mı
 
Geri
Üst Alt