Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni seat ibiza uyumlu kolçak

Armster2nin siparisini verdim. Bakalim umarim montajinda problem yasamayip memnun kalirim
 
Haberlerinizi bekliyoruz hocam.

Ürünü 4-5 gündür kullanıyorum. Araçta kolçağın kurulum yapılan yeri çok sağlam olmadığı için araçtan kaynaklı biraz oynama yapıyor. Birde üstteki hareketli alan biraz zor ileri geri gidiyor. Fakat genel itibariyle kullanımından ve kalitesinden memnunum. Aracın orjinal kolçağı nasıl bilmiyorum ama 1000tl ona verileceğine 400tlye bu kolçağı tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar kayseri aykandan orjinal kolçağı 700 liraya aldım. 100 lirada takma ücreti aldılar.
Kalitesi ve duruşu bence çok iyi. İçi flok kaplı. Çok geniş değil ama baya bir derin fazlasıyla iş görüyor.
500 liraya yakın para verdikten sonra 200-300 fazla verip orijinal parça almayı tercih ettim. Fazlasıyla memnunum.
Fiyatı ilk başta yüksek çekiyorlar ama sıkı pazarlık yaparak tanıdık vardı o iyi indirim yapıyordu vb. yöntemlerle sıkıştırınca baya düşüyorlar.
Gittiğiniz servisten fiyatını öğrenip karar verin benden tavsiye.
 
Selam ibizacılar.
Piyasada satlan 50..70 tl olan kolçakdan aldım.Ancak ayak kısmı ibiza için uygun olmadığından saçtan u şeklinde bükerek şekillendirip mat folyo ile kapladım.Kolçağıda vidalayıp ,dört vida ile sabitledim.Çok sağlam oldu.Plastik nikalajlı şeritle süsledim.Bence orjinalinden daha güzel oldu.Biraz el beceriniz varsa yapabilirsiniz.Kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

  • 20181229_154851.jpg
    20181229_154851.jpg
    642.2 KB · Görüntüleme: 181
  • Beğen
Reaksiyonlar: ACK
Geri
Üst Alt