Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon Kasko fiyat hakkında acil yardım lütfen.

Gençler atladığınız bi olay var, kaskolarda muafiyet durumunu çıkardılar, mesela %25 muafiyet diyorsa o hasar tutarının %25'ini cepten ödüyorsunuz..
kasko için en uygun fiyatı RAY sigortadan aldım (1400 TL), AK sigorta (3200 TL) ANADOLU sigorta (2.050 TL)
bu fiyat farkının sebebini sorduğumda RAY sigorta için söylenen şey şu oldu: Hasar anında masrafın %25'ini siz ödüyorsunuz ve aracınıza orjinal parça takılmıyor, yan sanayi parçalar takılıyor.

Ucuz kasko yaptırırken en azından "muafiyet" ve "yan sanayi ürün" olayını açık açık sorun..
 
Merhabalar.

Ben 10 Mayısta Yeni Leon 1.6 Tdi style almdım.Ve kasko ücretim 1370 tl..Üstelik bende daha önceden kaskoda yoktu yani herhangi bir hasaqrsızlık indirimimde yok..sizin aldığınız fiyat bana biraz yüksek geldi.
 
Hayırlı olsun kardeşim aracın... Ben de geçen hafta teslim aldım aracımı... Sigortacı arkadaşım daha doğrusu kardeşim: " abi 1800TL ye yakın çıkıyor senin kasko ama ben önceki kaskolardan hasarsızlık indirimlerini topladım fiyat 1374TL çıktı" dedi... Ben de sevindim normal olarak sağolsun İzmir Bergama da Allianz işleten Mustafa ÇAYLAK kardeşime beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı... Dilersen buradanda yardımcı olabilriz...

Alper TEKİN
535 288 18 13
 
Merhabalar.

Ben 10 Mayısta Yeni Leon 1.6 Tdi style almdım.Ve kasko ücretim 1370 tl..Üstelik bende daha önceden kaskoda yoktu yani herhangi bir hasaqrsızlık indirimimde yok..sizin aldığınız fiyat bana biraz yüksek geldi.

Kaskonun kapsamını iyi incele derim o zaman...
 
Ben önceki aracımı kia ceratoyu 700 liraya kasko yapıp 6 ay kullandım ve kalan ayı leona geçirdiğimde YENİ DEĞER TEMİNATI -ki yıllığı 160 liraymış-ile birlikte 357 lira verdim. Poliçeye baktım bunun 80 lirası YENİ DEĞER TEMİNATI idi. yani keyfi bunu çıkarsak kasko için verdiğim bedel 277 lira yapıyor bu 6 aylık tabi. Bir de kiaya ödediğim 700 lirayı sayarsak anladığım kadarıyla benim kaskom yıllık olarak yüzde 40 hasarsızlıkla 1254 liraya geliyor eğer yanlış hesap etmediysem. Bu arada yeni değer teminatı şuymuş: eğer sıfır aracıma bir şey olursa çalınma pert falan neyse parasını vermiyorlar fabrikadan aynısını getirtiyorlar. Bu arada sigortam IŞIK sigorta.
Hesabım yanlışsa arkadaşlardan yorum bekliyorum.
 
Arkadaşlar sbm.org.tr den de birşeyler sorgulanabiliyormuş.
 
Geri
Üst Alt