Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni leon fr mi xcellence mi kararsız kaldım

Fabrikasyon olarak xcellence daha donanımlı bir araç. ( Tabi makyajlı kasayı daha pek bilen olmadığından herkesin dilinde fr var bu bi gerçek.) Daha çıkalı 1 sene bile olmadı. İnsanlar yeni yeni öğreniyor xcellence ı. Ben de uzun araştırmalar sonucu xcellence aldım ve çok memnunum. Fr bana gore aşırı rahatsız ve sert bir arabaydı. Ben Golf konforu aradığım ve biraz daha asil durduğunu düşündüğümden ve en önemlisi kessy anahtarsız ve geri görüş sistemi gibi özelliklerinden ötürü XCELLENCE ı tercih ettim :)


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Herkese selam, konu başlığı nispeten eski ve bende öyle gezerken bu konu başlığına denk geldim. Ben de bir kaç yorumumu yazayım belki ikisi arasında kalan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Daha 1 ay önce xcellence modelini aldım yeni leon'un, ondan öncesinde de 2013 model 5F fr kullandım 4.5 sene boyunca.
Fr'ı satıp bunu almamın tek nedeni konfor arkadaşlar, xcellence süspansiyon olarak belli şekilde daha yumuşak. FR aldığım dönemde 29 yaşında falandım şimdi olduk 34, o zaman biraz hız da yapıyorduk dolayısıyla kasislerdeki ve ufak çukurlardaki tıkır tıkır geçmeler rahatsız etmiyordu ama şuan eder duruma geldi bende. O yüzden hem DSG olsun diye hem de konforlu olsun diye xcellence modelini aldım.

Donanım olarak zaten bakarsınız detaylı yazmayacağım ama standart gelen özellikler FR'a göre beni daha çok çekti, anahtarsız giriş-çalıştırma geri görüş vs.

İki araçta aynı motora sahip, aynı dsg var, xcellence bir kaç mm daha yüksek ve süspansiyonları daha yumuşak, bir de gözlemlediğim ekstra şey yalıtım. Bunda yüzde yüz emin değilim ama yalıtımı da biraz daha iyi gibi.
 
Abi neyle oynadıklarına bağlı. Ben mesela aracım DSG olduğundan yazılım yaptırmıyorum çünkü olası bi DSG arızasında garanti dışı kalması büyük problem.. ama diğer yapılan işlerin garantiyi bozması pek umursancak bir şey değil..
Hocam yazılım ile dsg garanti dışı kalmıyor yalnız, bilgin olsun. Kendi aracım dahil bir çok vag aracının kavraması değişti, kimisi yazılımı üzerinde kimisi orjinale döndürerek.
 
bu ikisi arasında kararsızdım ve tam olarak aradaki farkları tam olarak bilmiyordum , konusunu açacaktım ama aradaki farkları burada okuyarak anladım , bu gün test sürüşünü de yaptım sanıyorum kararım xcellence olacak , ayrıca gerçekten çok etklilendim ve en yakın zamanda satın almayı düşünüyorum
 
Geri
Üst Alt