Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yenı ıbıza 1.0 tsı mı _ leon 1.2 tsı mı (0 km)

Sifir km olucak.1.4 tsi ust vergi dilimi oldugu icin pek sicak bakmiyorum.acikcasi
 
Tekrar merhaba arkadaslar
Bugun tum bayileri aradim en uygun fiyatlari avekten aldim.
Leon 90.500 dsg duz paket
88.000 bin duz vites leon idi
Dsg ibiza 84.000
Duz vitese 1.0 tsi 95 hp ibiza ici 68.700 fiyat aldim gri renk
Hic bir opsyonyok
Sadece buyuk ekran icin 74.000 e cikiyorfiyat aslinda en az led istiyodum.
Lakin 6000 tl sadece bir led icin fiyat artisi oluyor.
Bu yuzden.68.700 e hic bir opsyonsuz ibiza icin kapora verdim.
Fakat ufak bir puruz var tum ibizalarda emniyet kemeri problemi cikmis satilanlarda dahil.
Hepsine guncelleme yapilacakmis 1 ay icinde suanda ibiza satisi yapmiyolar.
Kismetse problem giderilince oda olursa alabilecegim. Bakalim hayirlisi
 
Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın yalnız bir ay içinde fiyat farkı oluşursa nasıl olacak? bu konuyu sağlama bağlayın sizin açınızdan önemli.Şimdiden hayrı olsun.
 
Teaekkur ederim.21 mayista 68700 den 73.000 e cikacagini simden soylediler. Ben bunu kabul etmedigii belirttim. Sonucta sizinle alakali bir problem oldugunu bildirdim. Onlarda elimizden geleni yapicaz. Gerekirse kaporanizi dahi iade ederiz dediler. İns.bi problem olmaz diye umit ediyorym.
Oyle bi zamandayiz ki araclar altin gibi deger kazaniyor.
Bu arada araci. Liste fiyati 32.000 lira ne dusundurucu bir durum
 
tanıdığım ww golf aldı üstelik paranın tamamınıda peşin ödediği halde aracı teslim alırken problemler çıktı.Doğuşun ticaret uslubu çok farklı.En güzeli al gülüm ver gülüm yapmak.
 
Aslinda bende parayi pesin verip araci hemen alip cikmak istedim.maleaef satis yapamiyoruz. Araclara guncelleme yapilmasi lazim vsvs. Dediler. Benimde acelem olmadigi icin kabul ettim yoksa baska marka aracta alabilirim. Fakat seat a alistim kullanimi zevk veren araclar.
Renault .dacia gibi hep ayni duze araclardegil .ama dogus malesef pek iyi bir distribitor degil .musteri iliskileri biraz zayif
 
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Her şey kalbinize göre olsun inşallah.Saygılar
 
Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Bende aracımı 30 martta teslim aldım. nerdeyse 2 aylık araç. Merak ettim doğrusu. emniyet kemeri arızası nedir? bende su an için her hangibir sıkıntı yok.
 
Teskkur ederim. Walla bana avek te satis danismani soyledi. Hatta showroomda hic ibiza yoktu onuda sordum. 2018 tum ibizalarda emniyet kemeri acilma problemi dedi. Bende pek ustune gitmedim . Galiba arka ortadaki kemer takilinca arka gruptaki kemerler otomatik bosa mi ne cikiyomus. Bunun icin satilmis araclarda dahil hepsi servise cagrilacak dedi .nekdar dogru veya hepsindemi var orasi muamma bende oyuzden bekliyorum. Suan
 
Geri
Üst Alt