Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vites ve titreme problemi

TolgaHann

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eyl 2018
Mesajlar
7
Yaş
28
arkadaşlar aracımın vitesi boşta iken ileri doğru sarkıyor. bundan olsa gerek ileride olan vitesler yani R, 1, 3 ve 5 viteslerine atarken sorun yaşıyorum. vitesi boştayken bile bu viteslere doğru olmasından ötürü attıgımda yuvaya girmiyo diyip vites burc'unda sorun olabilir diyenler oldu. bi diğer sorunum ise gaza bastığımda ve gazdan ayağımı çektiğimde oluşan sarsılmalar. bunlara da motor kulağı diyen oldu ve son zamanlar gerçekleşen diğer problemim ise trafikte kalıp araç harareti 70in üzerine çıktıktan sonra gaza biraz olsun hızlı bastığımda aracın pır pır ederek gitmesi. araç sanki gazı hızlı bi şekilde ben ne kadar basarsam basayım bi alıyor bi almıyor. bunun için de gaz ayarı lazım diyenler oldu. beniö asıl sorum ise şu, ataşehir istanbuldayım aracımı gösterebileceğim güvenilir tanıdık usta varmı? ve sizce bu problemlerin kaynakları nelerdir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
-Vites burcu ya da motora doğru vites hareketini aktaran milin eğilmiş olması sebep olabilir.
-Diger iki sorunun ise (şahsi fikrim bu tabiki) aynı problemden kaynaklanıyor. Onun için de buji kablolarını ve bujilerini, yakıt pompani ve hava akışmetreni kontrol ettirebilirsin.
Bunlar genelde yolda bırakmayan araçlar. Vites için istanbuldaysan Kartal'da bd oto vardı ona baktirabilirsin. Benimde eski ibizamda viteste benzer bir sorun olmuştu ve bu usta uygun bir fiyata sorunu gidermişti.
 
Geri
Üst Alt