Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DUYURU SeatClubWorld - V.İ.P Üye Olmak İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izin dönüşü bende yapayım vip i :) yalnız paypal kullanmıyorum parayı sana yollar sen yaparsın benım adıma olmazsa @PATRON ... elinize sağlık
 
Arkadaşlar merhaba, sitemizde V.İ.P üyeliği aktif etmiş bulunmaktayız.
Peki nedir bu V.İ.P üyelik? Ne işimize yarar derseniz ;
  • Kullanıcı profilinde V.İ.P üye sembolüyle ayrıcalıklı üye olduğunuzu gösterir.
  • V.İ.P üyelik tamamen dosthane olarak aktif edilmiştir. Sitemizde belirli sabit giderlerimiz vardır. (Yıllık 8.000 TL civarlarında) Giderleri karşılamak amacıyla destek olarak aktif ettik.
Bu gelir-giderler yönetim kısmında kuruşu kuruşuna yazılı şekilde hesabı tutulmaktadır. Sitemize sağlanan ufak tefek gelirler ise giderlere harcanmakta olup geri kalanını yönetim cebinden harcamaktadır.

Takdir edersiniz ki bizler hiç bir zaman bu siteyi menfaat için asla kurmadık. Site ilk kurulduğundan beri binlerce TL'lik sadece ücretsiz sticker dağıttık. Yaptıklarımızdan, verdiğimiz hizmetlerden hiç bir zaman kaçınmadık, en iyisini yapmaya çalıştık. Amacımız tamamen hem bilgilerimizi paylaşmak hem de sevdiklerimizle birlikte sevgi, huzur ve mutluluk dolu günlerimizi beraberce geçirmek amacıyla kurulmuştur.

O yüzden V.İ.P ücretli üyelik sistemimizi aktif ettik. Bu gönül işidir bu asla kimse yanlış anlamasın, bizler var olduğu sürece yine cebimizden harcama yapıp ücretsiz hizmetlere devam edeceğiz. :) Amaç sadece ekmeğimizi bölüşmek :)

V.İ.P üyelik ücreti yıllık 25 TL gibi astronomik bir rakamdır. V.İ.P üye olmak için aşağıda linkini ve en üstte VİP üyelik al kısımdan paypal üzerinden ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz özel mesaj atarak banka yoluyla da V.İ.P üyeliğe geçiş yapabilirsiniz.

http://www.seatclubworld.com/hesap/upgrades

Şimdiden tüm üyelerimizin desteklerini bekliyor ve teşekkür ediyoruz :)
SCW - SeatClubWorld Yönetim
PATRON paypal kullanmıyorum hesap numarası varsa atarmısın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt