Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat1 direksiyon

kanka senın 1.8 ınkını bılmem ama 16V lerın debrıyajları ınanılmaz hafıftır ben ılk aldıgımda bıtıyo sanmıstım ama karakterı oyleymıs :)

bütün kullandığım golf bora toledo octavia lar kalas gibiydi kanka :) size hafif geliyor olmasın :) yada yukarda kavrıyor olmasını hafif sanıyor olmayın?
 
bütün kullandığım golf bora toledo octavia lar kalas gibiydi kanka :) size hafif geliyor olmasın :) yada yukarda kavrıyor olmasını hafif sanıyor olmayın?

yok mesele yukarda kavrama ile değil..pedal yumuşak bastığın zaman yada pedala basarken güç harcamıyorsun..
 
o zaman biz mk2 leonda üfleyerek debriyajı hareket ettirebiliriz desenize :D
 
Kanka varol abının dedıgı gıbı guc harcamıyosun yukarda kavraması da soz konusu ama hafıflıkten kastım benımde o degıl,kendımınkı dısında omercanın eskı toledoyu da kullanmıstım o da aynıydı debrıyaj konusunda,yenı leonda daha hafıf dıyosan ne mutlu sana :)
 
dün uzun yola çıkarak geldim ve şunu gördüm..
1..nitro bastırdığım yer nitro ları kesik basmış önler 28 arkalar 26..onları düzelttim benzinimi aldım ve yola çıktım..düz yolda sağa sola kayma çekme falan yoktu..gayet düzügün ve keyifli bir şekilde geldim ancak yol hafif de olasa eğimli ise sağa ya da sola o zaman araba kayma yapıyordu..ama yoldan bi de her zaman ki gibi nurdağındaki rüzgar arabayı şeridinden atabiliyor o da ayrı bir konu
 
Arkadaşlar araçta şimdilik çok şükür sorun kalmadı..
tak tak sesi 1 ön balatanın yayı kırılmış 2- arka balatalar gevşekmiş ve içi yağlanmamış
cuk cuk sesi arka viraj demirinin dayandığı yatakla arasında bulunan burç birbirine sürtüyor ve kurumuş..gres yağı ile hepsi .çok iyi oldu..
şimdi Maşeallah düşman çatlatır oldu ALLAH nazarlardan saklasın..Amin
 
Geri
Üst Alt