Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon Cam tavan patladı

Evet Nedenler Bunlar Olabilir Ama herhangi bir Temas Yok Neyse Artik Yapacak Birşey yok.
Eyvallah Bilgi İçin Sağol Varol..
 
Geçmiş olsun aynısı banada oldu aracım golf 7 kırmızı ışıkta dururken patladı servis taş gelmiş dedi kaskodan yapıldı
 
Malesef kasko Yok Seyir halindeyken herhangi bir cisim gelmeden kendiliğinden patladı baska arkadaslarin basinada gelmis ama anlamadiğim konu durup dururken sunruf patlarmi???
Ne yazıkki distribütör kullanım hatası diyecek ve garantiden islem yapmayacak. çok kötü bir durum. Kasko olmaması da ayrı bir durum tabiki. Bununla ilgili yapacak birşey yetkili servis yerine bu işi yapan özel bir servis bulun. Yoksa çok pahalıya cikar

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Henüz sunroof’ların neden patladığı tam olarak bilinmiyor. Fakat konu üzerinde geliştirilmiş bazı teoriler mevcut. Bir cam onarım şirketinin yaptığı açıklamaya göre üretim konusunda bazı sorunlar yaşanıyor olabilir. Sunroof’un üretimi sırasında camın içinde kullanılan atık maddeler, sıcaklığın da etkisi ile gerilimi arttırarak parçalanmasına neden olabilir.
Fakat bir otomobil camı tedarik şirketi olan Guardian Glass’ın araştırma ve geliştirme müdürü Rob Vandal’a göre asıl sorun, sunroof’ların üç boyutlu tasarımı. Sunroof’lar, tavana paralel olarak eğim gösterdiği için dışarıdan gelen herhangi bir nesne sunroof’a daha dik açıyla çarpabiliyor, bu da sunroof’u nesnelere karşı daha hassas yapıyor.
 
genelde basınç farklılığından patlıyorlar, ayrıca tavan aracın en çok esneyen noktalarından biridir, sürekli olarak bükülen camın da zayıflaması ve zamanla patlaması yan camlara oranla daha olası.
Benim de park halinde tavana taş düşmesi sonucu cam tavan patladı. Taşı da buldum ön camın üzerinde duruyordu. Kaskodan işlem yapıldı yaklaşık 4500 TL tutmuştu.
 
öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar ilk defa böyle birşey duydum etrafımda çok seat kullanıcısı var bu sorunu yaşayan yok. Sadece opeli olan arkadaşımda olmuştu ama durduk yerde değil bi ses geldi ardından cam patladı demişti. Servise gittiğinde darbeye bağlı olmuştur denildi halbuki taş geldiğini söylememiş. Belli ki canınız yanmış haklısınız da ancak yaşadığınız sorun seata özel değil böyle durumlarda kasko yardımcı oluyor servis değil. Bir de bu konu üzerinden koca bir firmayı karalamak da doğru değil siz memnun olan da var olmayan da bayiden bayiye değişiyor ilgi ve alaka. Tıpkı her markada olduğu gibi.
 
Temperli camların üretimlerinde karışan bir kimyasaldan olan bu durum önlenmesi güncel teknolojide mümkün değil. Her temperli camda alakasız bir anda patlama riski mevcuttur


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst Alt