Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Cordoba/İbiza problemli ön takım modifiyesi

Ama abs nin çabuk devreye girmesine engel olmadı abs devreye yine giriyor Usta cady burcu daha yüke dayanıklı dediği için taktım keşke cupra burcu taktırsaydım

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cupra burcu var bende ....baska taktim uygun fiyata verebilirim posetde... :)
 
Yeni takdım bida masraf yapamam böyle binecez

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1478279331,1478251183][/doublepost]Akşam işten gelirken ön takımı elimle kontrol ettim z rot larını elimle salladım ses geliyor
[doublepost=1478279459][/doublepost]Bide öntakım yaptırdık hesapta güya yarın soracam ustaya sen ne yaptın diye
 
Arkadaşlar cordobamın abs si çabuk devreye giriyor malum. Dün abs sigortasını söktüm biraz öyle kullandım 4_5 km düz fren sistemi harika duruş sağlıyor ama direksiyon birmüddet sonra sertleşir. Sonra sigortayı taktım biraz hızlandı sonra fren abs devreye girmedi. Korktum tabi busefer yine aynı hareketi yaptım daha sert abs devreye durmaya yakın girdi. Bugün Konya dan samsuna geldim abs sorunu yaşamadım. 100_110 hız 3.8 ortalama yakıt tüketimi ile girdim.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Salincak burcu...dolu burc deneyin absyi uzatio her seferindw absden kurtulmus olursunuz...bende var servisde 100 liranin ustunde malum euro yuksek.86 liraya aldim 80 liraya verebilirim sifir dusunursen
 
Ben caddy burcu taktırdım

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim anlam veremedim öntakım z rotlar salıncak burçları değiştirdim hadi kasisli veya mucurlu veya kaygan zeminde abs devreye giriyor. Sarsıntı olmayan düzyoldada giriyor devreye bunun salıncak burcu ile alakası yok bence varsada nasıl bir ilişki var bana bunu kim teknik olarak açıklayacak arkadaş varsa izahını açıklayabilirmi.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 4 ay önce 2006 1.4 tdi cordoba aldım yakıt yönünden memnunum performans oldukça iyi özellikle ara hızlanmalarda. bir iki sorum olacak zaman ayırıp cevaplayabilirseniz sevinirim.

1-Bir dönem kaloriferde ısıtmama sorunu vardı sanayide özel servis devir daim pompası arızalı değişmesi gerek motor hararet yapabilir dedi ama sonra su ekleyince kendiliğinden düzeldi şu anda tam olarak ısıtıyor.(220.000 km de motorda yağ yakma yok en son 1 ay önce su ilave etmiştim) sorum; bir iki usta seatlarda hararet göstergesi doğruyu göstermez 90 olmasına aldanmayın ancak motor çok çok hararet yaparsa 90 ı geçer dediler bu doğrumu? yüksek hararetten nasıl koruyabiliriz?
2-Soğuk günlerde kaloriferi açıp sıcaklığı örneğin 24-HI aralığında econ tuşuna basmamıza gerek var mı? econa basmayınca klima motoru da çalışıyor diye duydum bu doğru mu?
3-Devir saatinin altında aracı ilk aldığımda kalan yakıt/km yazıyordu şimdi saat var bunu nasıl eski haline getirebilirim?
4-Hem klima hem de kalorifer çalışırken kesik kesik yani fasılalı üflüyor.örneğin 30 sn üfleme yapıyorsa 10-15 sn duruyor.bu şekilde devam ediyor.ve dijital ekrandan fanın gücünü arttırıp düşürmeme rağmen hemen tepki vermiyor.(polen filtresini değiştirmedim)

şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri
Üst Alt