Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW'den A-dan Z-ye Tüm Beklentileriniz ve Önerileriniz Nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb eski site şekli bence daha iyiydi kusura bakmayın ama biraz karışık galeri deniyor girişte kıa güzel olmamış
 
mrb eski site şekli bence daha iyiydi kusura bakmayın ama biraz karışık galeri deniyor girişte kıa güzel olmamış

Yeni yazılımın çok fazla özelliği mevcut belli bir süre siteyi kullanmış olsanız kesinlikle alışırdınız :) Albüme istenilen resim yüklenebilir buna müdahale edemeyiz kurallara aykırı olmadıkça
 
Şu an herşey stabil çalışıyor... Bence gayet güzel oldu... En çok galeri işine sevindim... Önceki sitede foto yüklemek eziyet gibiydi resmen... Eline sağlık Serbay...
 
Arkadaşlar biliyorsunuz SCW ailesi çok kısa zamanda çok iyi bir konuma geldi hep birlikte. Dahada iyi yerlere gelebilmek için tüm üyelerin görüşlerini, önerilerini, düşüncelerini bekliyorum.

Bu konu her ama her türlü yoruma açıktır. Aklınıza ne geliyorsa ne diliyorsanız yorum yapabilir, istekte bulunabilirsiniz. Hiç çekinmeden, gücenmeden tüm yorumlarınızı bekliyorum. Dilerseniz bizlerden rahatsız olduğunuz konuları, dilerseniz görevini yapmadığını düşündüğünüz şeyleri, dilerseniz yanlış yaptığımız şeyleri yorumlayabilirsiniz. Kısaca her türlü yoruma açıktır.

Evet, bizlerden beklentileriniz, istekleriniz neler arkadaşlar?

Serbay kardeşim önceki gibi üye o an online ise profilinde yeşil yada başka renk ile belli etsek nasıl olur acaba?
 
Önerim var beni yönetici yapın :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt