Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW polar anket ve görüş lütfen

polar hakkında


  • Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Ben son yapılanı beğendim. Şahsi görüşüm olarak bu toplantılar dışında da giyilebilir genel bir mont olmalı. Bu yüzden kırmızı yoğunluğunu biraz azaltıp biraz daha siyaha yön verilebilir, hatta renkler ters çevrilerek komple kırmızı olan kısımlar siyah, kollar ve altında kalan siyah kısımlar kırmızı olabilir. Birde Türk bayrağı biraz daha küçük olabilir. Milli takım oyuncusu gibi dolaşmayalım ortalıkta. Sağ göğüsteki SCW logosu ense kısmına alınabilir.
 
emrecim sponsor yazılarının hoş durmayacağı kanaatindeyim.SAdece scw logosu ve Türk bayrağı uygun bence..Model olarak iyi ama kırmızı siyah kombinasyonu yerine lacivert-acık mavi kombinasyonu yada lacivert beyaz kombinasyonu daha hoş durur kanaatindeyim...ücret belki daha fazla olur ama sponsor olayı benim kanaatim hoş olmayacağı...

Katılıyorum.:eek:
 
Bence sırtta SCW ortada büyükçe, önde yine SCW ve Türk bayrağı, kollarda da Seat'ın S logosu...
 
Eliniz değmişken bana da bi takım diktirsenize düğünümde giyerim :D SCW logolu :D
 
böyle bi işlem olursa beni atlamayın he
 
kırmızı çok ağır basmiş bayrağı boğuyor yaka ve collarda gri tonlaması daha iyi olur diye düşünüyorum.elinize sağlık.
 
Geri
Üst Alt