Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Performansmı? Görüntümü?

Performans Görüntü


  • Kullanılan toplam oy
    52
Performans tabi ki önemli, ama ülkemizde performanslı araç sahibi olmak keseye büyük zarar oluşturduğu için, kullandığım araçtan keyif alabilmek için en azından görüntüsü iyi olmalı.
 
Benim 1.4 75 beygir cordoba stellam var aga arac gitmiyor ya sevgim bitmek uzere kendisine motoru nasil guclendire bilirim ?
 
Benim 1.4 75 beygir cordoba stellam var aga arac gitmiyor ya sevgim bitmek uzere kendisine motoru nasil guclendire bilirim ?

Kardeşim hiç bişey yapamazsın 5 beygir ekleye bilirsin en fazla oda yaptıgın masrafa degmez malesef


Beni "EDS"ler iyi tanır....
 
Benim 1.4 75 beygir cordoba stellam var aga arac gitmiyor ya sevgim bitmek uzere kendisine motoru nasil guclendire bilirim ?

Aşkınız bıtene kadar bekle sonra satacan yapacak bişe yok yani varda değmez


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
benzin 5 lirayi gecmis. nereye kadar performans
 
benim için de performans önemli , performanslı bir araç benim kullanım tarzıma göre ekonomik olacaktır diye düşünüyorum. ayak altında güç olması iyi olurdu.
 
Performance lakin yol yok benzin 5 lira goruntuye devam :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fast & sirious yarışlarına katılmadığım için bende görüntü diyorum :)
 
Kardesım sürat felakettır tabiki ama biyerde bi bakıyosun dandik bi araba gelip senle oynamaya çalışıyo o anda basıp uzamak çok güzel olmazmı :)


Beni "EDS"ler iyi tanır....📷😉
umarsamayınca daha çok zorlarına gidiyor o dandik arabalarla deneme yapanların :)
trafikde ne kadar rahat olursan o kadar güvendesin gaza gelmeyelim, güzelim arabaları sonra perte çıkartıyoz ya da birinin canını yakıyoruz. sözüm meclisden dışarı salak salak tampon tozu almaya çalışanlar aman bu leon bak şimdi nasıl geçerim hesapları yapanlardan nefret ediyorum, geçenlerde biri i20 di sanırım sanki geçecek gibi tampon dibinde dolaştı, ben önden biraz sert bir viraja girdim tamponcu i20 de kaldırımda geziyordu :) illaki perfonmans da değil kullanmayı bilmeli.
leondan önce palio 1.6 16v vardı çok leon tokatladım, leonu tek geçemediğim ve arkada kaldığım yer virajdı zaten öne geçince yakalamak zor oluyordu. lakin gittim leon aldım hiçde pişman değilim :)
 
Geri
Üst Alt