Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Performansmı? Görüntümü?

Performans Görüntü


  • Kullanılan toplam oy
    52
Önceliğim her zaman performanstan yanadır. Görüntü ikinci planda kalıyor.
 
Öncelik herzaman performans abi , görüntü 2.planda görüntü güzel olupta toz duman yutacağıma performans yüksek olsun toz duman görüntünün olsun ;)


Beni "EDS"ler iyi tanır....
 
görüntü karizma önemli bence, her zaman kapışacak kadar boş kafayla dolaşılmıyor başka işlerimde oluyor :) şahsen toz yutacak kadarda kötü bir araç değil kullanmayı ve haddini bildikden sonra...
 
kendi araçlarımız için konuşursak tabiki görüntü ..... performans için paramız yok o yüzden her türlü görüntü :)
 
Performans göremezseniz, sizinkinden çirkin bir araba sizi fena ezerse aracınızdan soğuyabilirsiniz :D
Arkadaşımın mini cooper'ını sattırmıştım da :D
 
Zor soru abi ya vallahi 2side onemli yani ikisininde birlikte bulunması muthis olur ama illa birini diyeceksek % 51goruntu diyorum cunku su zamanda en kotu alinacak araba 100 beygir ustu allah bereket versin:))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İkiside orantılı olmalı, ama görsellik daha öne çıkıyor bence. performans varsa görüntüye yakışmalı, görsellik herzaman ilk izlenimi oluşturur, sonra görselin hakkınıverebilen performansı ararız, bi hatun görünce ilk izlenimi görselden alırız, iyiyse yüksek performans bekleriz hesabı
 
Toyotayla bmv nin kalkışını izlemeyen arkadaşlar var toyota bi uzuyo bmw arkasında sadece bakıyo bu arada toyota 1996 model sanırım arabayı yaktırır insana :)


Beni "EDS"ler iyi tanır....
 
Geri
Üst Alt