Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Makyajlı Kasa Kullanan Arkadaşlar yardım ??

ivofix

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Eyl 2009
Mesajlar
4
Arkadaşlar Öncelikle merhaba...
Sorum makyajlı kasa kullananlara.

STYLE Donanımlısına şöyle bir baktım siteden, 5-6 şey hariç herşey standart. Ama aklıma takılan bazı sorular var.

Aşağıda vermiş olduğum STYLE Donanım bilgilerinin bulunduğu linkte standart olanlar gerçektende araçta mevcutmu ?
Önerebileciğiniz bayiler varmı?
Ve birkaç resimde gördüm, sanırsam leondada renkli ekran dvd var ama opsiyon olarak gözükmüyor acaba getirirlermi ?
Ve Leon 1.4 TSI araçlara DSG nezaman gelir bir bilginiz varmı ?

LEON STYLE Donanım Bilgileri...
http://www.seat.com.tr/seat/modeller/leon/techtables/donanim_style.htm

Şimdiden Teşekkürler...
 
Orada standart olarak görünen hepsi var. Opsiyon listesinde görünmüyor DVD'li ekran ama getirtmek mümkün. Yaklaşık fiyatı 2.500 € civarında sanırım. Makyajlı kasalarda RNS 510 model dokunmatik ekranlı cihazlar uyum sağlıyor gördüğüm kadarıyla. Makyajsız kasalarda ise MFD2 cihazlar uyum sağlıyor. Bunların yan sanayisi 2.000 TL ile 2.500 TL arasında. Almak istersende yardımcı olabilirim.
 
hocam hele bi arabayı halledelimde. Zaten esp fln yaklaşık 40 bin TL e geliyor arac. Peki önerebileceğiniz bayiler varmıdır? ve Su DSG 1.4 motorlara nezaman gelicek bilgisi olan varmı..?
 
DSG şanzuman şuanda görünürde yok malesef. :( Yinede sağlıklı olarak bilgim yok ama pek beklememek lazım açıkcası. 1.6 TDI bekleniyor belki onda DSG olabilir ama bu seferde 1.4 TSI bitirir diye DSG koymazlar yani. Sadece şahsi yorumum bu...
 
koyu ve renklı yazım yasaktır.
lutfen uyelerımız bolumunde kendınızı tanıtınız
 
Sevgili ivofix nickli üyemiz, Özgür arkadaşımızın da dediği gibi üyeler bölümünde kendinizi tanıtır iseniz gereken yardımı almanız konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. :)
 
Dsg sanzıman zor gelir 1,6 motor gelemedi daha ...
 
Araç konusunda erya dan bilgi alabilirsiniz fiyat konusundada yardımcı olacaklarına inanıyorum mert abi (gilgamesh) yardımcı olacaktır irtibata geçiniz...
 
Geri
Üst Alt