AYDKRD
Kayıtlı Üye
Gurupta yeniyim belki daha evvel yazan olmuştur ama ben belki ayrıntısı olmamıştır diye yazmak istedim. Umarım az da olsa faydamız dokunuyordur.
Aracıma daha önce yazmıştım, Eibach sportline bulamadığımdan ilk defa seçtiğim bu marka yaydan taktırdım.
Sürüş özellikleri:inanılmaz keyifli.
Konfor: Yay olduğu belli değil.
Eibach her zaman başımın tacı bir yay olarak kalacak fakat bizim araçlara eibach yoksa en iyi alternatif.
Benzinli araçlar için yay kodu: 956146 diye geçiyor.
Sakın bu kod haricinde almayın yoksa dizel yayı oluyor ve araç arkası öne nazaran daha fazla düşüyor.
Golf 7 yayı diye geçiyor sorun yok kafanız karışmasın.
Yol tutuş: çok çok başarılı..
Yalnız yayı taktırırken mutlaka arkalar dahil silikon hortum ile kaplatın. Yoksa ses yapabiliyor.
Yay taktırdıktan sonra mutlaka da rot ayarına girin çünkü her ne kadar rot ayarı rot kolu ile oynanmamış olsa da araç yere bastığı için lastik açıları içe doğru değişiyor.
Keyifli sürüşler..
Aracıma daha önce yazmıştım, Eibach sportline bulamadığımdan ilk defa seçtiğim bu marka yaydan taktırdım.
Sürüş özellikleri:inanılmaz keyifli.
Konfor: Yay olduğu belli değil.
Eibach her zaman başımın tacı bir yay olarak kalacak fakat bizim araçlara eibach yoksa en iyi alternatif.
Benzinli araçlar için yay kodu: 956146 diye geçiyor.
Sakın bu kod haricinde almayın yoksa dizel yayı oluyor ve araç arkası öne nazaran daha fazla düşüyor.
Golf 7 yayı diye geçiyor sorun yok kafanız karışmasın.
Yol tutuş: çok çok başarılı..
Yalnız yayı taktırırken mutlaka arkalar dahil silikon hortum ile kaplatın. Yoksa ses yapabiliyor.
Yay taktırdıktan sonra mutlaka da rot ayarına girin çünkü her ne kadar rot ayarı rot kolu ile oynanmamış olsa da araç yere bastığı için lastik açıları içe doğru değişiyor.
Keyifli sürüşler..