Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Fr led far tamir sorunu

ucar0606

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ara 2017
Mesajlar
2
Yaş
28
Öncelikle merhaba arkadaşlar 2016 model leon aracımın farı bilmediğim bir sebepten dolayı son 1 2 aydır buğu yapmaya başlamıştı bir kaç yere gösterdim ama aldığım cevap söküp bakarız muhtemelen park halindeyken biri vurup farı kastırmıştır dediler ama geri farı taktığımızda hiç çalışmayabilir denmişti bugün akşam gündüz ledi yanmamaya başladı yani far normal yanıyor fakat gündüz ledi açılışta yanıp sönüyor sonra komple sönüyor bunu tamir etmenin yolu var mı arkadaşlar yoksa da yeni farı nerden alabiliriz fiyatları nedir yardımcı olursanız başına gelen arkadaşlar sevinirim...


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Merhaba, aynı durum benim de başıma geldi.Ben orjinal led farımın camını ledsiz olan farın camı ile değiştirttim.Ancak farı taktığımızda kısa ve uzunlar yanıyordu.Ancak sinyal ve gündüz ledi yanmıyordu.Farın pimleri yamulduğundan öyle olmuş elektrikçi 5 dakikada halletmişti.Sizde ona bi baktırın.Buğu problemi için de ayakkabı kutularından çıkan silika jeller var(nem alıcı) farın arka kapağını açıp onu koyabilirsiniz.3-5 güne kadar içerideki nemi alıp fayda sağlayacaktır.
 
Yanıtın için teşekkür ederim Peki far pimlerini nerde yaptırabiliriz


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhabalar, 2014 leon led aracımın sol ön farı yağmurda su almaktadır. Konu ile ilgili bir servis öneriniz varmıdır özellikle istanbul anadolu yakasında?
 
Geri
Üst Alt