Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR 2016 model için ses sistemi tavsiyeleri

RPv0Q1.jpg
Seat sound sistem ekletmediysen normal leon fr larda o dedigin kısım içi boş olur.Sadece seat sound varsa oraya ayrica center hoparlör eklenir ve bagaj stepnenin içine de sub ekleniyor.

ama ben de subwoofer yok.
img_20170804_144858.jpg
 
Araçlar standart üretiliyor yani ön göğüs üzerindeki kısım hepsinde var ancak seat sound ses sistemi opsiyonuyla satın almamışsanız içi boş oluyor o kısmın.
 
Şimdi eğer aracı sıfır satın alırken seat sound ses sistemi opsiyonu satın almamışsan araçta center hoparlör kısmı boş olur ve subwoofer da bulunmaz. Eğer opsiyonu satın alsaydın bagajda 18" stepne ve tam ortasına yerleştirilmiş bir subwoofer olurdu. Yani ender elektronikten seat sound ses sistemi alırsan ön konsoldaki center hoparlör kısmına bir hoparlör yerleştirilecek, bagaja bir subwoofer koyulacak ve o subwoofer yerine tam otursun diye 18" bir stepne alman gerekecek. Ayrıca vagcom ile multimedya ekranından eklenen hoparlör ve subwoofer aktif edilecek. Durum tam olarak bu. Aracı satın alırken sana verilen teklif kağıdında seat sound eklenmiş mi bir kontrol et derim.
[doublepost=1501850325,1501849852][/doublepost]Seat Sound System - Leon - 5F - Leon - Seat - OEM Parçalar

Tesisatın linki bu. Açıklamalar kısmında yapılacak işlemler anlatılmış.
 
SWE-815 Alpine marka kendinden anfili 20 cm lik subwoofer ı öneririm. İstediğin bi tıktan daha iyi. Hiç bi yeri kesip delmeden montajını yaptırabilirsin. Netten araştırabilirsin tavsiye ederim. Ayrıca istediğin zaman jaktan çıkarıp bagajını rahatça kullanabilirsin.
 
evet abi ben de seat sound system yok. sitepneyede baktim.

antalyada yapabilecek adam bulup enderden alayim.
 
ö
evet abi ben de seat sound system yok. sitepneyede baktim.

antalyada yapabilecek adam bulup enderden alayim.
Antalya da bu işlerin ustaları var Antalya da yapılmış çok güzel tesisatlar var sanayiye bakın yada google aratıp bakın
Ender elektronik servisten alıp satıyor

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
 
Geri
Üst Alt