Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza

Geçmiş olsun. kaskodan yaptırmanız durumunda tramerde gözükecektir.
 
Geçmiş olsun. Kaskodan yaptırmasanız da tutanak tutulduğu için kaza görünecek. Sizi zorlayacaksa maddi olarak boşverin hasar kaydını bence. Tabi işin kötü tarafı yetkili servis bu gibi durumlarda direk parça değiştirme yapıyor. Bu durumda da saçma sapan hasar kayıtları çıkıyor.
 
Cebinizden yaptırırsanız tramerde çarpma görünüyor. Tutar yazmıyor. Ben araç alırken tutar yazmayınca çarpma gördüğümde şüpheleniyorum. Çünkü nekadar bir masraf olduğunu kestiremiyosun. Masraf 100tl de olabilir 10000 tlde olabilir bilemessin.
Tutanağı işleme koymayıp karşı tarafında masrafını cebinden karşılarsan ozaman kimsenin tramerinde görünmez. Buda işine geleceğini sanmıyorum
 
Merhaba tramerde gözükmemesini niçin istiyorsunuz?
Sonuçta bir kaza yaşamışsınız geçmiş olsun kaskonuzda var tramerde görünsünki sattığınızda alacak olan vatandaş bilsin hakkıdır sonuçta.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhabalar dün arabamla kaza yaptim. Simdi tramerde cikmamasi icin ne yapabilirim. Karsi taraf dosya acti.. arabada yaklasik 3 bin liralik masraf bulunmaktadir.. kasko var ne yapmaliyim. Servistemi yaptirmaliyim. Yoksa duzgun bir yerdemi yaptirmaliyim.. Ekli dosyayı görüntüle 19686

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benim görüşüm servisten yana zaten tutanak tutulduğun da kaza durumu görünüyor


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
Geri
Üst Alt