Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kasko 4.000 TL

Herkesin kasko risk durumu farklıdır. Eski sahibinin birkaç yıllık süregelen kaskolu vardır ve hasarsızlık indirimi her yıl artar. İlk yılın sonu %10, ikinci yılın sonu %20 gibi. Maksimumum %60 oluyor diye biliyorum. Araç el değiştirince Yeni sahibi üzerinden kasko yapıldığı için fiyat tamamen değişir. Mesela senin arabanı ben alsam 650₺ öderim, başkası alsa 2000₺ gibi. Bu arada kasko firmalarının hesaplama ölçüleride farklı olabiliyor, diğer bir firma sana 2000₺ fiyat verebilir. Bence iyi bir sigortacı ile görüş. Sana tüm firmaların fiyatını çıkarsın. Tabii poliçenin de aynı şartları sağlaması önemli. Bazı kasko firmaları teminatları çaktırmadan kısıp düşük fiyat verebilir. Dikkatli olmak lazım. Güvenilir bir sigortacı olması önemli.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhaba,
Kasko hasarsızlık indirimine göre kişiden kişiye değişmektedir.
Üzerinize olan ilk araç ise kasko yüksek çıkması normaldir.
Tabi ki Teminatlar da fiyatı etkiler.
Sigorta Acentesiyim fiyat almak isterseniz yardımcı olurum.
0539 887 86 24
 
fiyat araştırması yapmadan kaskoya yazılmayın
 
inan 7500 veren de çıkar 1500 de bu yüzden sürekli sürekli araştır en uygunu seç.yani en ucuzu değil en uygununu kardeşim.bazen en ucuzu en kötüsü olabilir.
 
Geri
Üst Alt