Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kafam Çok Karışık

Aynı sorun bende de var. Arabam 2004 leon cupra r ve üzerinde 5 cm yaylar var. Gerçekten cok sert ve çok düşük oldugundan bazen surtme yapıyor. Hem konfor açısından rahatsız edici hem de araca zarar vererek riskli bir durum olusturuyor. 3.5 cm HR yay buldum. Onlar ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sonuc olarak biraz daha yukselir ve esnekliği artırarak kasislerde ve tumseklerde hem araca hem konfora yonelik iyileştirme olacağını düşünüyorum. Bilmem katılır mısınız?
 
cupralar zaten çok sert. konforunun çok da artacağını sanmıyorum.
konuyu açan arkadaşın jantları 2006 model sport up jantı ise jant almana bence de hiç gerek yok. o jantlar gayet güzel. coilover alıp istediğin kadar indirip yükseltirsin.
 
Coilover için henuz erken uzerinde ki amortisörler patlayınca veya ömrünü doldurdugunda dusunurum tabii ki. Şimdi ben Leon cupraya 5 cm yay yerine 3.5 cm taktırsam ne olur? Fikri olan varsa yardımcı olsun lutfen. Tesekkurler,
 
Orjinal Cupra yayı serviste yuksek fiyatlı , 1.6 yaylarla da araba leylek gibi olur buyuk ihtimalle. 3.5 cm yay takarak orjinale yakın bir yukseklik elde etmiş olur muyum?
 
Coilover için henuz erken uzerinde ki amortisörler patlayınca veya ömrünü doldurdugunda dusunurum tabii ki. Şimdi ben Leon cupraya 5 cm yay yerine 3.5 cm taktırsam ne olur? Fikri olan varsa yardımcı olsun lutfen. Tesekkurler,

arabanız 1 cm daha yükselir.büyük ihtimalle de konforda hiç bir iyileşme olmaz.
 
Coil over dışında bir çaresi yok o zaman bu işin oyle mi?
 
siz aracınızın konforunu artırmak istiyorsunuz. ama cupra da konfor olmaz. siz aracın amortisör sistemini yumuşatırsınız fakat allah korusun sert bir virajda arabayı devirirsiniz. bence böyle binin veya başka bir araç alın.
 
Tesekkurler. Hiç 3,5 cm yay ile uğraşmıyayım o zaman soktur taktır al ver bir suru iş çıkacaktı. Dikkatlice bu şekilde kullanayım.
 
Denemek amaçlı 5 cm yerine HR 3,5 cm yayları 2004 eski kasa Leon Cupra ma takacagım haftasonunda. Sonuc hakkında paylaşırım arkadaşlar.
 
Geri
Üst Alt