Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Her defasinda farklı markalardan yakıt almak

Valla sürekli dolu görüyorum istasyonu güvenilir mi bilinmez çevremde ordan alan kimse yok o yüzden sizlere sormak istedim :) , en güzeli gidip denemek
 
Valla bizim fr larda mazot filtresi yokmuş ... ben sok tabi ayrıca erya da bakim yaptırdığım usta 25 yıllık deneyimine bakarak bana dediği kişiye göre değişir onun üstüne bunu bunun üstüne o mazotu koy fark etmiyor anlaşılan bu zamana kadar petrol ofisinden alıyorum shell den de almayı planlıyorum.. saygılar..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Arkadaşlar shell benzin teknolojisinde top seviyede bir firma ama dizelde değil. Adamların işi değil. Nasıl ki mercedes düşük hacimli dizel motor yapmıyor işim değil diye sistem aynı hepsinin bir uzmanlık alanı var. BP yıllardır dizel üzeline arge yapan bir firma. Bu nedenle shell i dizelde tavsiye edemem.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt