Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gizli özellik kayseri

Aracımı 2 ay önce Aykan'dan aldım alırken rica ve ısrar etmeme karşılık gizli özellik açtıramadım bazı servisler kadran selamlama gibi ufak şeyleri açabiliyor ancak Aykan açamayız beyine zarar verilebiliyor dışarda biryerde açtırmanızıda tavsiye etmeyiz dedi . bilginiz olsun
 
ne yaptığını bilen, deneyimli bir yerde yaptırırsanız sorun çıkmaz, ben toplamda 4 adet araçta açtırdım, hiç sorun yaşamadım. Ama son zamanlarda herkes gizli özellik açmaya başladı, bazen talihsizlikler olabiliyor. Gizli özellik garantiyi etkilemez bu arada, zaten araçta yüklü olan özellikler.

İlle yaptıracağım derseniz ama yaptıracağınız yeri gözünüz tutmazsa özelliklerle oynamaya başlamadan önce aracın mevcut halinin yedeğini almasını isteyebilirsiniz. Bir sıkıntı olursa yedek orjinal ayarlarına döndürme imkanınız olur.
 
Merhaba ben kayserideyim kablom da var yardımcı olabilirim
 
Geri
Üst Alt