Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

garanti

pehliwan

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
55
Yaş
48
herkese çok teşekkürler.bide garanti durumu war bildigim kadarıyla lpg takılırsa garanti bozuluyo bu konuda bilgisi olan warsa paylaşırsa sevinirim
 
Sonradan yapılan her türlü ilave, ilgili aksamın garanti dışında kalmasına sebep olur, mesela abs beyni garanti dışı kalmaz.
 
bazı servisler LPG kendileri yönlendiriyor taktırmak için garanti dışı bırakmıyor aracı. Normalde garanti dışında bu işlem kendi insiyatiflerini kullanıyorlar.
 
tamamen servisin insiyatifinde servisin anlaşmalı yerleri var orda taktırısan sorun yok kendi bildiğin yerde taktırırsan sorun yaratıyorlar

birde brc nin reklemında gördüm garanti bozmadan montaj diye istersen brc servisi varsa bir sor
 
Her türlü müdahele sonrası garanti dışına çıkar.
Garantiyi açalım: Distribütör-üretici, arıza halinde parçayı ücretsiz olarak değişim imkanını sağlar, bunu sağlarken de servisin beyanı üzerine hareket eder.
(markanın belli bir marka lpg firması ile anlaşması yoksa )Servis tabi ki isterse, bir lpg firması ile anlaşır, bu marka takılırsa ve söz konusu bölümde arıza olursa, bunu kendi cebinden karşılayabilir, veya daha kötüsü ki riskli olan, lpg yi bildirmez ve normal garantiyi işletir, daha sonra başka servis, sisteme lpg kaydını düşerse, geri dönerek ilgili servise güzel bir ceza kesilir.
 
Geri
Üst Alt