Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Full link

Araciniz hayirli olsun. Bende actirmayi dusundum lakin 1000 lira gereksiz pahali skodada full link acikkken seatta kapali olmasi ayri bir komedi.
Sonucta 8 ekran icin extra ucret aliyirsa bunuda icinde sunacaksin.
Youtubedan gordugum kadar bir cok ulkede buyuk.ekranla birlikte beraber geliyor

Bizim ülkemize birçok aksesuar ve motor modeli gelmiyor ne yazık ki ve yazılımlar ile yapılan birçok özellik ekstra para ile sanki sonradan yapılıyor diye ücret talep edildiğini gördük
Hatta en komik olanı dönüşe duyarlı sis farları için 350₺ isteniyordu oysa yazılımdan halledilen bir durum du
Birde normalde badykit ile araç alsanız bile öyle gelmiyor parçaları ayrı sipariş verip burada montaj yapılıyor o yüzden ben yaptıkları her şeyi normal karşılamaya başladım umarım bundan sonra daha iyi ve düzenli şekle gelir doğuşun maddi açıdan çok zor durumda olduğu ortada sonuçta


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
yok ihtiyacım oldugundan degil bende genelde telefondaki navigasyonu kullanıyorum ama dedim eğer acılıyorsa uygun bi fiyata açtırayım ama benim aracım hala showroomda ayın 30da alıcam arabayı ordayken yaptırayım dedim 1050 tl dediler cok gereksiz ve çok pahalı

Anladım ben de çok gereksiz buluyorum ondan sorayım dedim. İyi günler dilerim ...
 
full link'in kapalı gelmesi TR'ye özgü bir durum değil, aslında bütün Seat'larda global olarak kapalı geliyor. Bazı ülkeler kampanya dahilinde dönemsel olarak full link dahil satış yapabiliyorlar o ayrı mesele.

VAG-COM ile açılabilen bir şey değil, aktivasyon şifresi alınıp aracın şasi numarasına tanımlanıyor.

Ben ender elektronikte açtırdım, doğuşun elinde o zamanlar kod kalmamıştı. Aracın havası çok değişiyor ama telefonla yapamayıp da bununla ne yapabiliyorsun diye sorsanız aslında hiç bir ekstrası yok, sadece araç ekranından bu içeriğe erişmek güzel.

Ayrıca mirrorlink ile biraz uğraşırsanız telefon ekranını olduğu gibi araç ekranına da iletebiliyorsunuz. O durumda video izleme vs gibi konular da geliyor, o bakımdan güzel ama araç kullanırken yapmamak lazım tabi :)
 
Geri
Üst Alt