Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fr yakıt tüketi mi nasıl

Valla kullananlar daha iyi bilirler mutlaka lakin , bende Mk2 FR var 7,5-8 Litre, sürekli rampalarda kullanıyorum, Mk3 en az 1 litre daha az yakıyordur şehir içinde.
 
Bir iki kişiye sordum 10 filan yakıyor şehir içi dedi mk3 var onlardada


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Üstadım şimdi kullanımdan kullanıma değişir,kötülemek istemem ama muhtemelen arkadaşlarınız atmosferik motor zannedip arabalarında vites değişimlerini 2.500-3.000 bandında yapıyorlar. TSI motor 2000 devirde vites değişimlerine uygundur ,düşük devirlerde 1500-2000 bandında da kullanılabilir, atmosferik motor gibi kullanırsan arabayı tabikide 10 litreyi rahatça geçersin, şahsen ben Ankara dikmende oturuyorum ve sürekli rampalar mevcud, ara ara spor kullanıyorum ve ortalamam 9u hiç ama hiç görmedi, şuan 7,8 Litre ortalamam var ve uzun yolda da 5,4 LT (ortlama hız 102) gördüm.
 
Ben de var 140 lık şehir içi 7-8 çok sıkışık olursa 9-10 a kadar çıkıyor. Şehir dışı 5-6 lt arası yakıyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
125 manuel kullaniyorum. Uzun sureli ortalamasi 6.8litre 15bin bakimdan cikali 2 hafta oldu. Istanbulda kullaniyorum araci ortalamaya bakarsak ortayogunlukta kullaniyorum. Arkadasim actsiz dsg kullaniyor 8-8.5 arasi yakiyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok trafik ve yokuşlu güzergahlarda kullanmıyorsanız yakıtı ürettiği güce göre makuldür. Yakıt konusunda endişeleriniz varsa act li fr alın derim çok güzel bir sistem diğer fr lara göre daha az yakıyor. Uzun yolda zaten gayet ekonomik.
 
Geri
Üst Alt