Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Elinde 2006 Leon Çıkma Stop Olanlar

siyahi

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2017
Mesajlar
17
Yaş
45
Merhabalar.
Leon mk2 sahibi olan üyelerimizden, modifiye stop arka far takanlar ve orjinal stopları boşa çıkan var mıdır? Aracımı aldığım da sağ dış ve sol iç arka stop dış şeffaf plastikleri yoktu. Önceleri gözüme çok batmıyordu, keyfe keder çıkma stop ilanlarına bakıyordum. Tanesi 80-100 TL arası fiyatlar görüyordum. Fakat son zamanlar da baktıkça rahatsız olmaya başladım. Arabanın bütünlüğünü bozmaya başladı. Şimdi o uygun fiyatlı çıkma ilanlarıda göremiyorum. Sanırım sadece dış şeffaf parçaları ayrıca satılmıyor. Forumdan bir kaç arkadaş dış plastiklerini sökeceklerini, daha iyi göründüğünü yazmışlardı bir daha görünmediler forumda :)
Ücreti mukabilinde komple sağ dış ve sol iç satan veya dış şeffaf parçasını çıkaranlar benimle irtibata geçerse çok memnun olurum. İyi forumlar.

 
Merhaba arkadaşlar, bende siyahi arkadaşa engel olmak istemem ama sağ iç stop arıyorum uzun bir süredir, ücret karşılığında elinde çıkma olan varsa memnun olurum.
 
Kolay gelsin elinde olan vardır umarım bulması sıkıntılı bir parça
 
Benim araçta böyle ve gayet akşamları hoş duruyo bence hiç elleme
 
Geri
Üst Alt