Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Chip Tuningte Başa Gelebilecekler... Aman Dikkat..

vallahi bir espirisi var ama ben de bilmiyorum. Cupranınki geldi diye gönderip yenisini aldık çünkü. benim ilk defa gördüğüm bir parça. İstanbulda satan yerlerde bulur denersiniz zaten siz kolayca.

En mantıklısı ebayden almak o tarz parcaları yada dırek sıtesınden dukkanlar cok guzel ıtelıyorlar:)
 
Canım ayrılacak bütçenin alayına lot aldım ben yiyecek ekmeğe ayıracak para bırakmadım :D:D:D aman uzak dursun kaşınmayalım, daha bu arabayı kullanıp muayeneye sokacaz o zaman ne diyecem ben adamlara, gazlarken abi bak bu vanayı açıyom diyemiyecem herhalde puhaha
 
En mantıklısı ebayden almak o tarz parcaları yada dırek sıtesınden dukkanlar cok guzel ıtelıyorlar:)

aynen oyle tabiki.
yurtdışında da pahalı olabiliyor dikkat etmek lazım; ben bu parçayı yurt dışında min. 250 TL maksimum 475 TL'ye görmüştüm. Her koşulda shipping dahil 300 TL daha ucuza bulamamıştım.
Ben yazılımla alınca bana 50 TL'ye geldi.
Toplamda 1050 TL ödedim.
Normalde yazılım 1000 TL, Dumpvalve 416 TL.
Tabi diğer birçok parçayı yurtdışından alıyorum..
 
konu sağlam hortlamış bide ben hortlatayım bari :) gaz tepkisi+performans yazılımı attırmış benden önceki sahibi (105 psi 235 nm ) bende diyorum bu cordoba neden boyle.seat servisde ustalar bile şaşırıyor bakımdan sonra test yaparlarken 3 silindirli araba böle mi gider diye :D ben aracı aldığımda yazılımdan habersizdim taa ki servis bana bunu aklıma sokmasıyla başladı araştırmalarım ve plakadan cıkardım x şirketinde :) aracın motoru ii durumda üfleme yok şıkır şıkır. mobil esp formula yağı kullanıyorum bakımlarımı öne çektim 7000-8000 binde bi baktırıyom.4200 devrini gecirmiyom...gayet memnunum.yazılım profesyonellerin işidir diye düşünüyorum allah korusun motoru eline almakta var bu işin sonunda
 
Geri
Üst Alt