Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Aracıma enjektör revizyonu yapıldıktan sonra genel olarak motoru rahatlatması için yağ katkısı arıyordum ve alttaki ürünle karşılaştım. Normalde katkılara karşı mesafeli dururum ve hiç kullanmadım diyebilirim fakat ürün ile ilgili yorumlar aklımı çeldi.

Dün sabah talimatlarda yazdığı şekilde yağa ekledim. Zaten 250 ml küçük bir kutu ama motor sesi olsun yakıt sarfiyatı olsun ilk andan itibaren gözle görülür bir iyileşme ile karşılaştım. Yağ kaçağı gibi bir problemim yoktu ama kaçakları da önlüyormuş.

Yerli bir ürün ve tavsiye edebilirim. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz hepsiburada da 25-30 tl gibi komik bir fiyat aralığında alınabiliyor.

19424
 
Görsel güzellik katıyor.
Görsel güzelliğin yanında oraya birşeylerin kaçmasını engelliyor. Ben sürücü koltuğu arkasına içi fındık dolu poşet koymuştum. Poşet delikmiş. Rampa aşağı inerken fındıklar kanala dolmuştu. Onları oradan çıkartmak baya uğraştırmıştı beni :D
 
@memet_one discover pro için kapora gönderildi :) coming soon


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aracımın triger seti devir daim poması ve yag bakımı yapıldı


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt