Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz leon tavan siyah folyo kaplama

Tavanımı siyah kaplatayım mı kapatma yayım mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
olumlu yanıtlar olumsuz yanıtlar ve çekimserler eşit şu an daha fazla öneri bekliyorum
 
güzel duruyor aynalarla birlikte olursa ama siyah acayip güneş çekiyor el deyilmiyor sonra.
 
2010dan bu yana öyle geziyorum, sanruf olmasına rağmen bir hevesle yaptırdım. Polis 1 kere uıyardı, söktürecektim ama pasta cila da ekstra isteyince ruhsata işletmeye karar verdim zamanım olamadı söktürüp pasta cila yaptırmaya. her 2 hali de hoş ama yaptırmadıysan gereksiz bir harcama. Ona harcayacağın parayı ruhsat işlemleri sebebi ile 2 ile çarpmalısın. Bence o parayı ons olarak altına yatır daha mantıklı. Ben yaptırdım ve harcadım şimdi pişmanım.
 
ben yine fikrimi beyan ediyorum...içinde kalacağına yaptır. hevesini al. zaten çok pahalı birşey değil. polis işi şans, söktürmek istersende pasta cilaya bakar. ben yaptırdım pişman değilim olsa yine yaptırırım. satarken çıkarırım beğenen var beğenmeyen de. karar sizin
 
Yaptırdım arkadaşlar resimleri en kısa sürede atacağım
 
Geri
Üst Alt