Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bagaj açılmıyor yardım

Aynı sorun bendede var. Bir yıldır bu şekilde kullanıyorum. Kilitçiye gidip yaptırmanız gerekiyor.100 TL fiyatı var. AVM girişlerinde sorun oluyor. Motoru kapatıp. Anahtarı çıkarmak falan..... Bu kilit sorunu, otomatik cam sorunu tüm Seatlarda var. İnsanı arabadan soğutuyor.
 
Biraz araştırdım kolun yani S harfinin arkasında bi sviç varmış genelde o takılı kalıyormuş biraz ben uğraşıcam yapabilirsem 100 tl cep te olmazsaa yapıcak bişey yok araç benm yaptırıcam ben takıntılıyım bu konularda


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
S harfini kaldırınca motor sesi geliyor ama açılmıyorsa muhtemelen alttaki dişli sıyırmıştır ve kilidi çalıştırmıyordur.

www.hepsiburada.com/seat-altea-leon-toledo-ibiza-bagaj-kilit-dislisi-415-p-HBV00000A4XKC
 
Elektirikçiye gösterdim S harfi çalışmıyor 50 tl ye yaparım dedi bakıcam


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Elektirikçiye gösterdim S harfi çalışmıyor 50 tl ye yaparım dedi bakıcam


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2012 leon, Bende de aynı sorun var hocam... Dişli kırılmıştı motorun kilidi değiştirdim , 1 ay sonra da S logosu ara ara çalışmamaya başladı şimdi hiç açmıyor, kumandadan açıyorum attık, bakalım sizde nasıl çözülecek sorun

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
geçmiş olsun, sökümü kolay eğer swich arızası varsa yenilemek kaydıyla kendinizde yapabilirsiniz bence
 
ne yazık ki bu kasalardaki kapı ve bagaj kilitleri problemli. 2010 model aracımda arıza vermeyen tek kapı kilidi sağ arka kapıdaki kaldı. ön kapı kilitleri birer kere değişti, sol arka da gidip geliyor birkaç aydır.

bagaj kapağı kilidi ise iki kere arıza yaptı. 2014'te ilk arızasında kapanmıyordu, o zaman yeni takılan da bu sene başında açılmamaya başladı.

en son iki ay kadar önce yetkili serviste bagaj kilidi ve "s" harfi (tutamak) değişti. işçilikle beraber yaklaşık 1350TL'ye mal oldu. bagaj kilit mekanizması ve tutamak parçaları 600'er TL, kapı kilitleri ise 1000TL civarında. şaka gibi ama yeni ekonomimizde gerçek..
 
Geri
Üst Alt