Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Yeni haftada, motorinde ve benzinde 20-25 kuruş aralığında artış öngörülüyor... Artış pompa fiyatına yansıtılmayıp ÖTV'den karşılanırsa, devletin her litre motorinden aldığı ÖTV tutarı 80 kuruşa gerileyecek. Devlet, daha önce litrede aldığı ÖTV tutarının 90 kuruşa gerilemesi üzerine, 45 kuruşluk ÖTV artışını pompa fiyatına yansıtmıştı. O yüzden yeni haftadaki zamlarda nasıl bir yol izleneceği merak konusu...

https://www.msn.com/tr-tr/finans/ek...cak-mı/ar-BBO3kLa?li=BBpmdUa&ocid=mailsignout
 
20 kuruşa yakın zam bekleniyor. Bilginize arkadaşlar...


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Neredeyse her hafta benzine zam geliyor. Bu sefer güzel bir yol da izliyorlar; ürkütmeden, yavaşça... 1-3 kuruşluk zamlar geliyor devamlı ne haberler veriyor ne de başka birşey. İyi uykular Türkiye.
 
2 kurusluk otv farki kaldi sonrasinda gelen indirim pompaya yansiyacak. Onunuzdeki gunlerde 10-15 kurus indirim gelir diye tahmin ediyorum. Daha dogrusu temenni ediyorum.
 
Geri
Üst Alt