Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri


Havalar ısınıyor. Son gece depoyu fuller otoparka koyarım aracı. Gerekirse yürüyerek gerekirse bisikletle gider gelirim. Yapacak bişey yok maalesef. Bu kafa böyle gittikçe 10 tl de olur 20 tl de olur. Yazık...


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Daha ne olsun ki araba alin ama binmeyin diyor resmen hükümet sıfır araba al araba fiyatı kadar vergi ode araba al mtv ode nasıl bir zihniyettir allah bize çocuklarımıza güzel günler göstersin inşallah.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Benzinde çok ufak bir düşüş var ama daha fazlası gelmez diye düşünüyorum ben.
Büyük ihtimal dolarla birlikte faiz artırımından sonra düşüş yaşadı. Grafiği takip etmek isteyen araç severler için şöyle bırakayım.
https://piyasa.paratic.com/forex/emtia/benzin/
Litre fiyatımı oluyor bu. Bilen arkadaşlar bir aydınlatabilir mi :)
 
Ankara'da pompa fiyatı hala 6.95 Tl görünüyor Opet'te. Pompaya yansımadı galiba. Bindirim yansımıyor diye indirimi de yansıtmıyorlar.
 
Benzine ortalama 6 kuruş zam gelmiş Ankara' da pompalara yansıyan. Haberlere baktım uzun aramalar sonunda 1 sitede bulabildim. Diğer haber kanalları 3 maymunu oynuyor.
 
Geri
Üst Alt