Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

22000 km bakımındab bilgiler...

GÖKHAN ŞİMŞEK

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,329
Yaş
43
arkadaşlar 22 000 bakımını yaptırdım yağ-yağ filitresi-hava filitresi-2 tane polen filitresi(biri yedek),bujiler-yakıt filitresi...bakım ücreti 369 lira tuttu bizim seat indirimi ile 320 lira ödedim...bu arada yakıt filitresinin içinden çok kirli karışım çıktı usta benzininiz çok pis dedi acaba bu normalmiydi herkesinki böyle midir???yoksa benim yakıt çokmu pis gerçekten ki hep aynı yerden alıyoruz!!!bu nedenle boğaz kelebeğini açtı ustam şüphelendi ter temiz çıktı içinde milim birşey yok eğer yakıtım çok pis ise kelebek de pis olmazmıydı...bakım ücretim vede bu konular hakkında yorumları bekliyorum...tabi metin abinin klimam acaba az mı soğutuyor sorusuna aracın tüm elektroniğini alt üst araştırmasını vede herşeyin mükemmel olduğunu söylemesi de eşantiyon oldu sağolsun:)
 
arabanın bakımlarından sonra yep yeni duruma gelmiştir. bende 90bine dayandım :)
 
Gökhan abi senin arabanın tüm secelesini biliyoruz valla..
ne zaman ses yaptı sonra nooldu neresinden ses geldi ne zaman bakıma gitti ne dendi vs vs.. :D
 
22.000 bakımı diye bi bakım mı var ? benim bildigim 15-30-45-60-75-90 diye gidiyor.
 
ne çok biniyorum bu leona..senden iki katı km. yapmışım.
-fiyat gayet makul..birde bizim seat indirimi nedir??scw indirimi mi var??
 
abi öncelikle belirtmek isterimki boğaz kelebeğinden bildiğim kadarı ile benzin geçmio. yani boğaz kelebeği havadan dolayı çabuk kirlenir. artı olarak acilen yakıt aldığın yeri değiştir hemen tüketiminde düşer çekişinde rtar ii bir yerden alırsan.
 
Geri
Üst Alt