Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2023 İbiza Alınır mı?

burakk123

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ocak 2024
Mesajlar
1
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. İlk aracımı alacağım nasipse. 2023 Model sıfır 1.5 Ecotsi İbiza almayı düşünüyorum. Sizce bu paralara değer mi? Ya da bu parayı en verimli nasıl değerlendirebilirim? Seat beğendiğim bir araba ancak daha önce hiç bir modelini kullanmadım. İnternette seat artık yeni araba üretmeyecek şeklinde haberler gördüm. Bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
Seat, Cupra markası ile devam edecek. Halihazırda Cupra markası zaten Seat markasını modellerinin üstüne üretilen modellerdi. 1.5 TSI başarılı bir motor. Kendim 1.0 TSI Ibiza kullanıyorum. 2017 yılından beri oldukça memnun olarak kullanmaktayım. Ibiza'nın yanında 1.3 tce ve 1.0 sce clio modellerini de kullanmaktayım fakat ibiza'dan sonra renault clio beni tatmin etmedi. Ancak 1.5 motorun performansını beğenmeme rağmen o paralara ibiza yerine 2020 model 1.5 tsi leon da düşünebilirsiniz. Farklı marka düşünürseniz o zaman seçenekleriniz çok daha fazla olacaktır.
 
Geri
Üst Alt