Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 Seat Leon Xcellence opsiyonları hakkında

intigno

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eki 2017
Mesajlar
2
Yaş
34
Herkese merhabalar,

Seat Leon xcellence paketi ile almaya karar verdim. İnternet sitesinden konfigurator ile kendi aracımı oluşturmaya başladım fakat opsiyonlar sekmesinde bazı sorunlarla karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1) Adaptif hız sabitleyici ve sürüş asistanı paketini(Şerit takip asistanı + uzun far asistanı) beraber seçmeyi istiyorum ama beraber seçmeme izin vermiyor. Acaba bu paketlerden biri diğerini de kapsıyor mu?

2) İnternetteki inceleme videolarında eco sport normal gibi modlara alarak kullanıyorlardı. Acaba bu özellik Xcellence paketi içerisinde mi yoksa bunu da mı opsiyonla alıyoruz? Opsiyonla ise hangi opsiyonun içinde?

Son olarak bu çıkan liste fiyatları üzerinden yaklaşık ne kadar indirim yapıyorlar ona göre paqzarlık yapalım:)
 
Merhabalar öncelikle şöyle dediğiniz mod tuşu sadece adaptif şasi kontrolu ile geliyor, sürüş paketi ve acc neden birlikte alınmıyor bilmiyorum. Fiyata gelicek olursak gösterilen fiyat üzerinden %1 ve ya%2 lik bir indirim oluyor bayi iskontosu. Sipariş vereceğiniz araç özel sipariş olarak geleceği için bunun üzerinde bir indirim alacağınızı zannetmiyorum şahsen ben alamadım(aracım Ağustos 15 çıkışlı xcellence).
 
Geri
Üst Alt