Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2015 Model Nisan çıkışlı LEON Dsg 1.6 TDI

mustafkhrmn

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Nis 2019
Mesajlar
2
Yaş
32
Merhabalar herkese, yeni katıldım topluluğa. Dün 2015 Model LEON 1.6 TDI DSG 105 HP aldım hayırlısıyla. Ama almadan önce çok araştıramadım, aldıktan sonra baya araştırma yaptım ve çok şikayet gördüm, bi an korktum. acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeden duramadım. aldığım araç ile ilgili, dsg motor ile ilgili ve yanlış mı yaptım doğrumu yaptım bu konuda bilgilendirir misiniz ? Çok teşekkür ederim.
 
Dsg şans işi birazda kullanımdan gidiyor sansın varsa arıza vermez ben 4 sene kullandım dsg şanzumanı 3.senede dsg iptal 4 bin tl masraf cıktı sonra aracı yaptırıp 1 sene daha bindim sattım şuan manuel fr var kafam rahat
Şöyle bişey var dsg kadar güzel şanzuman kullanmadım biraz kullanımı hakkında araştır ona göre kullanırsın ama içini ferah tut müthiş bi araca biniyorum diyeceksin kullandıkça zevk alcaksın.
Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
dsg 7 ler soğukken geri viteste kalkışta titreme ile başlayarak arıza yavaş yavaş kendini gösterir
araç dururken R N D arasında geçiş yapılırken vuruntu yapabilir
yada duracakken 3 2 1 sırayla vites düşürürken lık diye bir ses gelebilir
bunlara araç alırken dikkat ederseniz daha iyi olur
kavrama yada mekatronik değişerek sorun çözülür.
En iyisi servis bakımlarına düzenli devam ederek iyi niyet garantisi ile güvence altına almak
120 bin km de 7 yaşındaki aracımda sadece işçilik 800 tl ödeyerek kavrama ve volan değişimi yaptırdım yetkili serviste ama full servis bakımlı idi aracım
 
Geri
Üst Alt