Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 leon makyajlı kasa geliyor!

Arkadaşlar bende makyajlı kasa çıksın diye bekleyecektim. Fakat seat yetkili satıcısıyla konuştum yapılacak fakat 2 veya 3 yıl içerisinde dedi. Ayrıca daha aksesuarları bile yapılmadı dedi. Bu konuyla ilgili sürekli konuşuyoruz kendisiyle çıkar çıkmaz haber verecek.
 
Yeni çıkan bir araçtan makyaj beklemek yanlış olur. 2016 modeller bence makyajlı çıkar. Birde bu araç pek tutulmadı desekte geçenlerde giden bir arkadaşa 3 ay sonraya sıra vermişler. Buda ilginç :)
 
Şubat ayından bu yana bekliyorum araç gelsin diye hala elime geçmedi ben ilk sipariş verenlerdenim. Özellik olarak biraz ekleyince böyle oluyor sanırım.
 
Kolay kolay geleceğini düşünmüyorum. Kasa zaten yeni, dıştan görünüşte makyaj zaten çok zor görnüyor. Ama iyileştirmeler muhakkak ki olacaktır diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst Alt