Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 İbiza style 1.4 hoparlör sayısı

Beyler bendede ibiza 1.4 referance var,arka kapilarda kolon yoktu bende bimeks'ten 60tl ye pioneer marka 16cm kolon aldim 50tl ye de baglattim toplam 110tl ye mal oldu,baglantida arka kapilara kadar kablo cekilmis fakat ses yok o yuzden on kapilardan kablo cektik teyp cercevesine zarar vermemek adina.
Alla alla ses olmamasi cok ilginc. Soyle birsey var.Arkaya kabin takili olmadigi icin teyp iki kabin goruyor. Arabayi kapayip actiginizda arka kabinleride goruyormus. Denedinizmi boyle birsey
 
yakın zamanda soracağı servis fiyatını bakalım ne diyecekler.
Ben sordum 350 tl civarı.. 3 aşağı 5 yukarı değişir servise göre fazla oynamaz...135 tl kabinin tane fiyatı... 135 1 çift kenwood alırsın koaksiol... Alıp servise taktırmak en mantıklısı..
 
bendede aynı durum vardı kapılara taktırmadım bir çift kolon aldım arka pandizot'u deldirdim bi ad te 1000 lik bas iyi bir çevirici ile boru gibi ses alıyorum buluşmalardaki arkadaşlar biliyorlar.
 
Geri
Üst Alt